Ειδοποιήσεις

Τί είναι οι ειδοποιήσεις

Οι ειδοποιήσεις του itSer αποσκοπούν αποκλειστικά στην άμεση ενημώρωση των φοιτητών. Οι χρήστες αυτής της δωρεάν υπηρεσίας λαμβάνουν αμέσως  (τη στιγμή που θα αναρτηθούν) τις επίσημες ανακοινώσεις του τμήματος οι οποίες αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος (ict.ihu.gr) από τη γραμματεία και από τους καθηγητές και αφορούν άμεσα τους φοιτητές.

Τί θα λαμβάνεις

Γενικές ανακοινώσεις του τμήματος (πχ αφορούν την εξεταστική)
Ανακοινώσεις που αφορούν τα διάφορα μαθήματα (πχ αναβλήθηκε το μάθημα)

Τί δεν θα λαμβάνεις

Οποιουδήποτε τύπου διαφημίσεις
Ειδοποιήσεις για άρθρα/νέα
Ειδοποιήσεις για νέες αναρτήσεις στο φόρουμ
Γενικά οτιδήποτε δεν χρειάζεται να γνωρίζεις άμεσα για τις σπουδές σου

Τί ενδέχεται να λαμβάνεις

Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να σε ειδοποιήσουμε για κάποια νέα λειτουργία που ενσωματώθηκε στο itSer εφόσον κρίνουμε ότι σε βοηθά άμεσα στις σπουδές σου και είναι καλό να το γνωρίζεις. Επίσης, ίσως χρειαστεί η ψήφος σου σε κάποια δημοσκόπιση που σκοπό έχει να βελτιστοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες φοίτησης εντός του τμήματος. Οι παραπάνω περιπτώσεις δεν συμβαίνουν συχνά και σε καμία περίπτωση δεν θα σε ενοχλήσουν.

Με ποιό τρόπο εμφανίζονται και πού

Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται σε οποιαδήποτε συσκευή από την οποία έχουν ενεργοποιηθεί (Η/Υ, smartphone, tablet) και κατ' επιλογήν σε οποιονδήποτε αριθμό συσκευών. Ο πιό αποτελεσματικός τρόπος είναι να τις ενεργοποιήσεις και στο κινητό σου αφού είναι κάτι που χρησιμοποιούμε πολλές φορές καθημερινά. Ανεξαρτήτως συσκευής, οι ειδοποιήσεις παραμένουν στην οθόνη μέχρι να τις ανοίξεις ή να τις κλείσεις/διαγράψεις. Πατώντας στην ειδοποίηση, θα μεταφερθείς στην ανακοίνωση εντός του itser.gr για να τη διαβάσεις.

Προεπισκόπηση ειδοποιήσεων

Οι ειδοποιήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο από φοιτητές (εγγεγραμμένα μέλη που έχουν την φοιτητική ιδιότητα).

Πώς τις ενεργοποιείς

Έαν δεν είσαι συνδεδεμένος θα πρέπει να συνδεθείς. Στην περίπτωση που δεν έχεις λογαριασμό στο itSer.gr μπορείς να αποκτήσεις πραγματοποιόντας εγγραφή.

Πήγαινε στην Καρτέλα Χρήστη. Έαν δεν έισαι ήδη συνδεδεμένος, θα μεταφερθείς αυτόματα αμέσως μόλις συνδεθείς.

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, δίπλα στις ανακοινώσεις, θα δείς το κουτί "Ειδοποιήσεις". Κάνε κλίκ στο κουμπί "Ενεργοποίηση".

Αμέσως μόλις το πατήσεις, το κουμπί πλέον θα γράφει "Απενεργοποίηση".
Έαν πατώντας το κουμπί, δεν συμβεί τίποτα, ανανέωσε τη σελίδα και προσπάθησε ξανά.

Οι ειδοποιήσεις είναι πλέον ενεργοποιημένες και θα λαμβάνεις οποιαδήποτε ανακοίνωση δημοσιευθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος.

Η διαδικασία για απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων είναι ανάλογη και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται σε κάθε συσκευή από την οποία έχουν ενεργοποιηθεί.

Σύνδεση