Εγγραφή στο Τμήμα

Οι εγγραφές στο τμήμα γίνονται κατόπιν εισαγωγής, μετεγγραφής ή κατάταξης. Η κάθε περίπτωση έχει διαφορετικές ημερομηνίες και απαιτούμενα έγγραφα. Για τις μετεγγραφές και κατατάξεις βγαίνει απόφαση από το Τμήμα πριν ανακοινωθούν οι τελικές ημερομηνίες.

  • Για την εγγραφή σας μετά από πανελλήνιες εξετάσεις θα αναμένετε ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου.
  • Για την μετεγγραφή  θα υποβάλετε σχετική αίτηση από 1 έως 15 Νοεμβρίου για περιπτώσεις υγείας, πολύτεκνων, πολυμελών οικογενειών κτλ. Ενώ για οικονομικούς λόγους η αίτηση γίνετε  από 1 έως 15 Απριλίου.
  • Για την κατάταξη θα υποβάλετε αίτηση από 1 έως 15 Νοεμβρίου, οι εξετάσεις γίνονται το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου. Πάντα βγαίνει νωρίτερα ανακοίνωση για τα μαθήματα και την Ύλη που εξετάζεστε. Για το 2019-2020 μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Μετά το τέλος της εγγραφής σας θα πρέπει να ανανεώνεται την εγγραφή σας μέσω της δήλωσης μαθημάτων ανά εξάμηνο. Αν δεν κάνετε δήλωση μαθημάτων και δεν παγώσετε τις σπουδές μέσω της γραμματείας. Το τμήμα έχει το δικαίωμα να σας διαγράψει σύμφωνα με τον νόμο.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από τις ανακοινώσεις του τμήματος τις οποίες αναρτούμε άμεσα και εδώ.

 

*Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Πανεπιστημιούπολης των Σερρών.

Σύνδεση