Δυνατότητες Φοιτητή

–Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ–

 

Σαν φοιτητής θα έχεις διάφορες υπηρεσίες και υλικό στην διάθεση σου για να σε βοηθήσουν στην σταδιοδρομία σου. Αν και ακόμη είμαστε στην αρχή, προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε την σελίδα με όσες περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες μπορούμε. Παρακάτω θα αναφέρουμε τις υπάρχουσες υπηρεσίες που βρίσκονται στην διάθεση σου σαν φοιτητής.

Ανακοινώσεις: Δες άμεσα τις ανακοινώσεις στο κινητό σου και τον υπολογιστή σου, με μια απλή εγγραφή στις αυτόματες ενημερώσεις μέσω της σελίδας μας

Πρόγραμμα Σπουδών: Αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών με πληροφορίες για το κάθε μάθημα, με επιπλέον βοηθήματα, σημειώσεις και ξεχωριστό/αποκλειστικό τμήμα στο φόρουμ με πρόσβαση μόνο σε φοιτητές του τμήματος.

Προσωπικό: Πληροφορίες για τους καθηγητές και την γραμματεία για να μην ψάχνεις αριστερά/δεξιά.

Φόρουμ: Για να μπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις σου, να βοηθάς άλλους συναδέλφους κτλ.

Αγγελίες: Παλιός και πουλάς πράγματα πριν φύγεις; Νέος και θες να βρεις κάτι φθηνό γιατί δεν; Θα μπορείς πλέον να ανεβάζεις τις αγγελίες σου εύκολα και γρήγορα.

Οδηγοί: Διάφοροι οδηγοί που αφορούν το ίδρυμα(σίτιση, επίδομα στέγασης κτλ) αλλά και άλλους οδηγούς που θα σε βοηθήσουν με την καθημερινότητα σου(Εξορμήσεις, Πόλη, Αγορά υπολογιστή κτλ)

Άρθρα: Που αφορούν την τεχνολογία και την Επιστήμη μας. Ψάχνουμε αρθρογράφους αν ενδιαφέρεσαι! 🙂

Σύνδεση